Access Consciousness®

 

Met Access Consciousness® kun je veel kanten op. Het heeft levensveranderende technieken, tools en processen die mensen in staat stelt Het leven te creëren dat je wilt. Access biedt stap-voor-stap processen die het mogelijk maken meer bewust te zijn in het dagelijks leven en dat te elimineren wat je niet meer wenst.

Het doel van Access Consciousness® is om eenheid en een wereld van bewustzijn te creëren. Je bewustzijn omvat alles en oordeelt niet. Het doel van Access Consciousness® is om alles te ontvangen met bewustzijn, zonder oordeel of wat dan ook. Als er geen oordeel is, dan kun je kijken naar wat er is, niet wat je wilt dat er is, wat je zou willen dat er zou zijn maar gewoon wat er is. Bewustzijn zorgt ervoor dat de mogelijkheid er is om aanwezig te zijn op elk moment in je leven zonder oordeel van jezelf of van iemand anders. Het levert je de mogelijkheid om alles te ontvangen wat je wenst in je leven, niets af te wijzen en alles wat meer is dan wat je op dit moment hebt en meer dan je je kunt voorstellen.

Gebruik Access om je naar een punt te helpen waar je je bewust bent van de verandering die je van binnen door maakt. Zodra je meer bewust bent, zal het gemakkelijker zijn om om te gaan met de veranderingen die overal plaatsvinden op dit moment.

Welke processen biedt ik aan? 

Vooralsnog alleen Acces Bars® sessies, binnenkort komt daar Acces Bars® klassen bij. Deze stellen mensen in staat om zelf iemand te behandelen met Acces Bars® en clearings uit te spreken zodat het leven lichter wordt.