Access Bars®

 

Access Bars® is een uniek energetisch lichaamsproces.  Dit proces zorgt voor meer rust, ruimte en ontspanning in je hoofd en in je lichaam. Naast een diepe ontspanning dat je door dit proces krijgt, biedt een Bars® sessie ook op alle vlakken  van je leven een verandering. Acces Bars® is een manier om door je energiehuishouding te gaan en zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten of gevoelens te veranderen.

'Bars'  zou je kunnen vertalen als 'banen' of als 'tralies' en is een verzamelnaam voor 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad en als patroon hebt opgeslagen. Door deze specifieke punt aan te raken worden ze geactiveerd, daardoor komt een ontlading op gang zodat er spanning ontladen kan worden. Hierdoor wordt er meer ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Je hersengolven veranderen en ook het elektrisch functioneren van de hersenen.

Elke Bar (punt of baan) correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar is genoemd. BV. Alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, is opgeslagen in de 'geld'Bar of geldpunt. Er zijn Bars voor: het lichaam, heling, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie, etc.

Hoe gaat en BARS® sessie in zijn werk en wat doet het?

Het nalopen van de Bars® wordt gedaan door volledig aangekleed en ontspannen te liggen, bij voorkeur op je rug. Door de 32 punten op je hoofd in verschillende samenstellingen licht aan te raken wordt de 'lading' van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten opgeruimd, afgezien van wat je cognitief weet. Dit proces is te vergelijken met een 'defragmentatie' van je harde schijf van je computer. Het 'verwijderen' van oude bestanden en ongebruikte 'programma's' die ruimte innemen en je energiesysteem zwaar en overladen maken. Door alles op te lossen en op te ruimen krijg je meer ruimte en gemak in leven. Het zorgt voor een grotere ontvankelijkheid en voor meer van wat je wensen zijn.

Wat zijn de voordelen van het laten nalopen van je Bars?

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars® sessie meer ruimte in hoofd voelen, alsof het is schoongemaakt. Ook kan het zijn dat sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars® sessie verdwenen zijn. Het minste dat je kan gebeuren is een ontspannen en rustig gevoel, alsof je een massage hebt gehad. Een Bars sessie kan nog tot drie tot vier weken door werken, resultaten en veranderingen kunnen dan ook tot die tijd waargenomen worden. 

brain-wave-frequencyWetenschappelijk hersenonderzoek wijst uit dat de hersengolven van beta via alpa naar theta gaan, de staat van diep ontspanning vlak voor de slaapfase delta. Dit zorgt ervoor dat er toegang kan worden gekregen tot de gedragspatronen, vast gezette geloofsovertuigingen en meningen die nu je huidige leven bepalen. Doordat hierbij gekomen kan worden kan er een ombuiging plaats vinden. 

Bars® is een ongelofelijk effectieve methode voor stress vermindering, angst, depressie, slaap bevorderend, voor ADHD en ADD, kinderen en studenten van alle leeftijden voor examens, etc. Mensen met een hersenbloeding, Parkinson en epilepsie kunnen veilig hun Bars laten runnen, het blijkt dat in veel gevallen een opmerkelijke verbetering plaats vindt. Bars® laten lopen is voor baby's en mensen van alle leeftijden. Het blijkt dat bij zwangere vrouwen die hun Bars hebben laten lopen tijdens hun zwangerschap, aanzienlijk minder last hebben van zwangerschapsziekte en geboortetrauma, de gemiddelde bevallingsduur werd in veel gevallen verkort naar 4-5 uur. 

Mensen met een 'druk en eeuwig malend hoofd' merkten dat er rust kwam na het laten lopen van hun Bars® en dat er meer werk uit hun handen kwam in minder tijd. Er kwam een rust over hen die ook beschikbaar is na meditatie maar zonder de inspanning, na het laten aanraken van specifieke punten op hun hoofd.

Wist je dat door je Bars regelmatig te laten runnen je minder medicijnen hoeft te gebruiken?

Van diverse mensen hoor ik dat ze door wekelijks hun Bars te laten runnen de volgende medicijnen niet meer hoeven te gebruiken:

  • Tramadol
  • Paracetamol
  • Anti-depressiva
  • Morfine
  • Paracetamol met codeïne
  • Ritalin

Na een aantal maanden bleken ze de medicijnen te kunnen laten staan.

Mogelijk dat er nog andere medicatie ook geminderd of helemaal geschrapt kan worden, daar is nog geen onderzoek naar gedaan.

Let op!! Overleg bij twijfel met je arts en neem ook mee dat niet ieder mens hetzelfde is.

Wat heb ik zelf gemerkt na het runnen van mijn Bars®? Voor ik mijn Bars® had laten runnen was mijn hartslag, vooral 's avonds in bed, erg hard en onregelmatig. Nu het runnen is mijn hartslag rustig en regelmatig. Het inslapen gaat nu erg makkelijk. Mijn voeten zijn warm, ik ben opgewekter, ik zing liedjes in mezelf, kan meer aan en hoef minder lang te slapen. Waar ik eerder minsten 10-12 uur slaap nodig had, kan ik nu toe met 6-8 uur slaap en soms zelfs met 4-5 uur. Ook als ik zo kort geslapen heb ben ik niet moe. Ik heb minder moeite met reizen: waar ik voorheen voor een vakantie een hele week slecht sliep van de spanning voor de reis, slaap ik nu tot we afreizen tot de wekker gaat. Ook de reis zelf gaat moeiteloos.