Access Bars Class®

 

BARS CLASS®

Dit is zo fijn om te geven én om te ontvangen. Ik geniet hier iedere keer weer van. Wat zijn nu Bars?

De bars zijn 32 energiepunten en banen op je hoofd. De punten en banen hebben alle gedachten, ideeën, overtuigingen, besluiten en emoties die je hebt opgedaan in je leven verzameld. 

Door een lichte aanraking worden ze geactiveerd en kun je dat loslaten wat je hebt vastgezet. Dit kan gaan over heling, lichaam, gewaar zijn, geld, creativiteit, leeftijd, communicatie, controle en nog veel meer. Door ze licht aan te raken kan er veel verlicht worden op het gebied van stress, pijn, zorgen en angst.  Blokkades worden opgeruimd. Het kan je nachtrust verbeteren, gemak en levensvreugde opleveren. Uit eigen ervaring kan ik melden dat mijn hartkloppingen en versnelde hartslag verleden tijd zijn. Ik slaap beter en ik ervaar meer gemak/licht in mijn leven! Angsten mbt reizen zijn weg.

 

Wat kan Bars jou brengen? In het slechtste geval kan het je het gevoel van een goede massage geven, in het beste geval kan het je leven veranderen.

Op dit moment worden de Bars al in 173 landen gegeven! Hoe wordt het nog beter dan dit?

Mag ik het jou leren?

De Class

Mijn classes staan in het teken van loslaten, healen, vragen, persoonlijke aandacht, ontvangen en geven.

In één dag leer ik je hoe je deze techniek kunt toepassen. Je ontvangt twee sessies en je krijgt twee sessies. Je krijgt het Nederlandstalige instructieboek en twee instructiebladen. Na deze dag kun je en mag je anderen de Bars geven in je eigen praktijk.

Na afloop ontvang je een certificaat waaruit blijkt dat je een Bars practioner bent geworden en Bars mag gaan geven aan cliënten, familie, etc.

 

Investering: €300,00 voor de eerste keer, kom je op herhaling € 150,00 incl. BTW.  Wist je dat kinderen tot en met 15 jaar gratis de class mogen volgen en kinderen van 16, 17 en 18 jaar half geld onder begeleiding van een ouder. Bij kinderen is de reader niet inbegrepen, ik ga ervan uit dat zij meekijken bij de ouder. Een extra reader kost €25,00. Kinderen krijgen wel een eigen headchart.

Hier zitten de thee, koffie, lekkers (zoet en zout) en bij de lunch een lekker kopje soep en stokbrood bij inbegrepen. 

 

Deze class wordt gegeven op 17 november en 15 december 2018 én op 23 februari, 23 maart, 13 april, 3 mei ( ouder/kind Class), 22 juni en 6 juli 2019 in Waalwijk. Zit er niet de goede datum bij of is dit niet de juiste plaats. Mail me en ik kijk naar meer mogelijkheden. Ik kom ook op locatie.

 

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bij aanmelding graag gegevens vermelden zoals bedrijfsnaam, adres, etc.