CLASS: TSS en ZERO SUM OF TRAUMA

In samenwerking met Balance your world worden er twee classes gegeven:

  • TSS ( trifold sequencing systems) 
  • zero sum of trauma

TSS 

Het TSS lichaamsproces is bij uitstek geschikt voor het ontdoen van emotioneel en fysiek trauma.
Het kan heel effectief zijn bij een fysieke klacht als de oorzaak van de pijn een trauma of letsel was, met name een ongeluk dat emotioneel of fysiek schokkend genoeg was, zodat de persoon de neiging heeft om zijn haar of leven te dateren met ‘voor het ongeluk’ of ‘na het ongeluk’.

Er is sprake van een Drievoudig Sequentie Systeem als je een gebeurtenis hebt meegemaakt en er in blijft hangen, als in een loop, waarbij je je leven ziet als voor en na een schokkende gebeurtenis, hetgeen je belemmert verder te gaan met je leven. Ook kan het van toepassing zijn op gebeurtenissen in de kindertijd. Het kan naast lichamelijk trauma’s betrekking hebben op allerlei thema’s in je leven, bijvoorbeeld geld of relaties. Tijdens het ondergaan van het TSS lichaamsproces ontsluit je jouw creatieve capaciteit om verder te gaan met je leven. 
Wat wil jij veranderen in je lichaam en je leven?

Zero Sum of Trauma
Het hands-on lichaamsproces Zero Sum of Trauma maakt het effect van cumulatief trauma op het lichaam ongedaan. Het haalt de shock en het trauma uit het lichaam.
Het kan worden gebruikt in geval van onopgeloste pijn of bewegingsbeperking bij iemand met een voorgeschiedenis van trauma, met name herhaaldelijk trauma of letsel. Dit kan zowel van toepassing zijn op atleten als op degenen die lichamelijk werk doen dat intensieve inspanning of overmatige inspanning vereist. 
Daar waar mensen zich hebben aangepast aan een bepaald niveau van pijn en vermindering van functioneren. Het wordt toegepast op resterende pijn of andere symptomen van eerder trauma of letsel.
Op deze dag wissel je twee keer een lichaamsproces uit met een mede-cursist.


Alle hands-on body processen van Access Consiousness zijn ontwikkeld om een betere relatie met je lichaam te creëren. Elk lichaam heeft het vermogen om zichzelf te genereren. De lichaamsprocessen kunnen daarbij ondersteunen op een manier die je wellicht nooit voor mogelijk hebt gehouden.

De Access Body Processen, oftewel lichaamsprocessen, zijn een hands-on behandelmethode met zachte aanraking. Hierbij wordt specifieke energie gevraagd te stromen. Alle Access Body Processen worden aangeboden in cursussen van een hele of halve dag. Voor deze cursussen is geen vooropleiding vereist. Iedereen met interesse in deze magische processen is welkom.

Wat voor bijdrage kunnen deze Body Processen voor JOU zijn?
Als je kiest om naar deze Class te komen, hoeveel verandert er dan voor jou en jouw lichaam?

Praktische informatie:

Inloop om 9:30 en we beginnen om 10:00 uur!

-We bieden JOU de mogelijkheid om met allebei de processen mee te doen (10:00-17:00) of alleen de ochtend (10:00-13:00) of alleen de middag (14.00-17.00).

Beide Body Processen (hele dag) 135 euro 
1 Body Process (halve dag) 75 euro
Indien je 1 van de Body Processen herhaalt krijg je 50 euro korting op de dagprijs.

-Facilitator: Lineke Mourits

-Host: Conny Stevens

Aanmelden kan via http://balanceyourworld.biedmeer.nl/Body-Proces-Cursus OF te mailen naar Conny: Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bij aanmelding graag gegevens vermelden zoals bedrijfsnaam, adres, etc.