TSS

Tamara Stegeman geeft de volgende cursus op 1 december:

TSS en TSS drugs Induced Scenarios, Perfectionism en Insanity

 

TSS 

Heb jij wel eens iets heftigs meegemaakt? En beleef je dat steeds weer opnieuw? Het lijkt alsof het gisteren was... Al die emoties, al die beelden, ze blijven maar terug komen.

Wil jij los komen uit je ervaring? Wil je uit de gevangenis dat je trauma is komen?

Ga dan voor het aanleren van dit proces. Door dit proces verdwijnt de impact van je ervaring. De ervaring blijft, wat verdwijnt is alles wat het voor jou onverteerbaar maakte. 

Het trauma, lichamelijk of geestelijk, verdwijnt en blijft alleen als ervaring over. Emoties en gebeurtenissen worden uit elkaar gehaalt zodat de trigger wordt losgekoppelt.

Je kunt dit ook heel goed toepassen in je praktijk als therapeut of in andere praktijken.

 

TSS of Drugs Induced Scenarios, Perfectionism and Insanity. 

Een andere toepassing van dit proces heeft te maken met de gevolgen van medicijngebruik of drugs, of processen die je als drugs inzet.

Zo, dat is een mondvol! Maar waar gaat het nu over?

Het gaat over hoe je drugs gebruikt, welke drugs je ook gebruikt. Drugs is niet alleen farmaceutisch, drugs kan ook een keuze zijn.

Dit proces gaat  over mensen die drugs gebruikt hebben, echter ook wat jouw keuze van drugs is? Welke drugs gebruik jij? Perfectie? Eten? Alcohol? Sex? Depressie? Tabletten? Nicotine? En wat nog meer?

 

TSS is het zoeken naar perfectie. Als je drugs gebruikt komt je hoofd tot rust, tot de drugs zijn uitgewerkt. Je gebruikt drugs om niet in de realiteit te willen zijn. Als de drugs zijn uitgewerkt herstelt de realiteit zich en als je pech hebt zijn er ineens 'bewoners' bijgekomen. Als je steeds de realiteit buiten wilt sluiten, heb je steeds meer drugs nodig om de realiteit buiten te sluiten. en wat brengen je nieuwe 'bewoners' mee waar je last van hebt?

Als je besluit los te komen van jou drugs of choice is dit een heel mooi, zacht proces.

Dit prachtige proces is door iedereen te gebruiken voor iedereen.Zeker aan te raden voor therapeuten en andere praktijkeigenaren die werken met zowel ex-verslaafden van drugs of van hun drugs of choice als voor iedereen die zijn of haar drug of choice niet kan weerstaan!

Dit prachtige zachte proces kan je daarbij helpen. Ook dit is een hands-on proces.

 

Je krijgt alle ins en outs te horen. 

Wat je kunt verwachten van de cursus:

*Je ontvangt uitleg, informatie, ondersteuning, vragen en antwoorden van Tamara Stegeman, een ervaren Body Process Facilitator.

*Tijdens de cursus geef je de energetische lichaamsprocessen en ontvang je deze ook.

*Je krijgt informatiemateriaal waarop de processen omschreven staat.

*Drinken (koffie/thee/sap) en tussendoortjes.

*Na het afronden van deze dag krijg je een certificaat en kan en mag je aan anderen dit lichaamsproces geven. Dat kan zijn aan de cliënten in jouw praktijk, aan familieleden, aan kinderen, aan vrienden, aan wie kan jij een bijdrage zijn met deze magie in jouw handen?

*Als je na de cursus vragen hebt over het geven van deze sessies en Access Consciousness kan je altijd terecht bij Tamara Stegeman of bij mij (Conny Stevens). De begeleiding stopt niet na de cursusdag.

De investering in jezelf is €147 euro. Opgeven kan via

http://www.tamarastegeman.nl/product/2pbc/ of via

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Copyright 2007-2013 Conny Stevens-Kannekens B ATJoomla 2.5 templates