Vragen over Access Bars®

 

-  Wat kun je verwachten over  Access Bars®?

Iedere sessie is anders, zelfs bij dezelfde persoon. Soms is hij heel intens op de tafel, een andere keer merk je er bijna niets van.

De meest gemelde effecten zijn: toegenomen innerlijke rust, makkelijker inslapen en doorslapen, uitgeruster wakker worden, meer energie, het leven 'loopt' makkelijker en je bent beter in balans.

 

-  Wie heeft er baat bij het runnen van de Access Bars®?

Iedereen die bereid is er stil voor te liggen. Sommigen zullen de waarde van ontspanning niet zien en het een verspilling van tijd vinden, maar andere mensen die belangstelling hebben voor verandering en verbetering van hun leven zullen slimmer zijn.

 

-  Hoelang blijft het effect van Access Access Bars® merk/voelbaar?

Nadat je de Access Bars® eenmaal hebt laten lopen (aangezet) blijven ze doorlopen. Iedere keer dat je een Access Bars®-sessie krijgt wordt het effect intenser. In de drie tot vier weken daarna worden de meeste effecten gemeld, maar je kunt tot wel 6 weken of langer effecten merken.

 

-  Wanneer zou jij je Access Bars® moeten laten doen? 

Dat is helemaal aan jou! Hoe fijn wil je je voelen? Hoe gemakkelijk wil je het in je leven hebben? Sommige Bars® facilitators vragen zich af waarom ze het niet iedere dag laten doen? De meesten willen hun Bars® iedere week minimaal een keer laten runnen.  Ze laten ze in ieder geval runnen als ze zich mopperig of gestrest voelen of als er ervaringen in hun leven zijn die het vragen. In geval shock, schrik, trauma of energetische verschuivingen is het aan te raden je Bars® te laten doen.

 

- Hebben de Access Bars® effect op mentale of psychologische problemen?

Veel mensen met psychologische of mentale problemen hadden de ervaring dat ze ‘per ongeluk’ dus zonder opzet bleken hun medicijnen te vergeten en signaleerden ongelooflijke veranderingen in hun problematiek. MAAR van zelfsprekend adviseren we je met klem je arts te consulteren voordat je stopt met de medicatie.

 

-  Kunnen de Access Bars® iets of iemand kwaad doen?

BESLIST niet. De Access Bars® kunnen ook niet verkeerd gegeven worden!

 

 - Wanneer zou je je Access Bars® niet laten runnen?

Alleen degenen die er geen zin of interesse in hebben.

 

-  Kun je van tevoren weten wat de effecten van het runnen van Access Bars® op iemand zijn?

Dat weet je niet. Iedere Access Bars®-sessie is anders en er is geen mogelijkheid om te voorspellen wat er zal gebeuren.

 

-  Kunnen de Access Bars® je fysieke klachten genezen?

De Access Bars® bevorderen bewustzijn, wat alles kan veranderen. Sommige fysieke klachten zijn veranderd in één Access Bars®-sessie zoals bv een scoliose. Het resulteerde in een lengtewinst van 1 – 1 ½ cm. Veel klachten en pijnen van allerlei aard blijken te verdwijnen

Veel mensen hebben de Access Bars® gedaan in combinatie met andere ‘tools’ van Access Consiousness en merkten dat ongeneeslijke ziekten zoals kanker, parkinson, artritis, chronische vermoeidheid, depressie en bi-polair syndroom verdwenen.

 

-  Hoe weet je hoeveel Access Bars®-sessies het zal duren om iets te genezen?

Wederom dat weet je niet! De symptomen of ziektes zullen verdwijnen als de persoon en zijn lichaam eraan toe zijn de overwegingen, die de ongewenste fysiek conditie op zijn plaats houden los laten. ( overwegingen zijn: gedachten, gevoelens, emoties, overtuigingen, beslissingen, oordelen uit welk leven dan ook)

 

-  Zijn de Access Bars® als Reiki of Cranio-sacraal werk. Zijn het accupunctuurpunten?

De Access Bars® mogen misschien wel lijken op deze punten maar de ligging en de werking ervan is anders.

 

-  Moet je liggen als je de Access Bars® ondergaat?

Liggen is niet vereist. Het bevordert de ontspanning voor de ontvanger evenals het gemak en comfort voor de gever.  Bij mij lig je gekleed op een massagetafel. Bij anderen kan het zijn dat het een luie stoel is. Als het maar comfortabel is voor de gever en de ontvanger.

 

-  Hoe vaak moet je de Access Bars® laten runnen?

Access en Access Bars® zijn een keuze. Jij moet helemaal niets. Mensen die de meeste baat hebben van Access Bars® zijn de mensen die het vaker hebben laten doen. Het is jouw keuze. Wat vindt jij fijn? Of hoe gemakkelijk wil jij je leven hebben? Sommige Access Bars® beoefenaars vragen zich af waarom ze het niet iedere dag (laten) doen? De meesten willen minimaal iedere week hun Access Bars® laten doen. In ieder geval als ze zich mopperig of gestrest voelen, of als de ervaringen in hun leven het vragen.

 

-  Als je op de tafel ligt, is het dan van belang om persoonlijke dingen te delen?

Nee. Jij bent vrij om te vertellen wat jij wilt delen. Ik zal daar uiterst discreet mee omgaan.

 

-  Hoe lang duurt een  Access Bars® sessie?

 Ik geef behandelingen van 30, 60 of 90 minuten.

 

-  Kunnen kinderen en baby’s Access Bars® ontvangen?

Kinderen en baby’s hebben er super veel baat bij. De Access Bars® behandeling werkt bij kinderen snel.

 

-  Kunnen ouderen en minder validen baat hebben bij Access Bars®?

Absoluut.

 

-  Kunnen Zwangere vrouwen Access Bars® ontvangen?

Ja dat kan. Bij twijfel raadpleeg altijd je arts.

 

-  Wat zijn de lange-termijn effecten van het laten nalopen van je Access Bars®?

De meeste mensen die de Access Bars® hebben laten doen geven aan dat hun leven steeds beter en gemakkelijker verloopt. maar ook kunnen, zoals in een eerdere vraag al wordt beantwoord, fysieke, psychische of mentale problemen verdwijnen.

 

-  Is Access Bars®, onderdeel van Access Consciousness, een overtuiging, geloof of religie?

Nee, absoluut niet. Acces Consciousness biedt handige gereedschappen die je zou kunnen gebruiken als jij daarvoor kiest. Het gaat er juist om dat jij volledige keuze vrijheid hebt.

 

Wil jij nú ook van je kwaaltje af, meer gemak ervaren, meer energie hebben of wat je maar wilt?

Maak dan snel een afspraak: 06-24700231 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

http://www.la-coquille.org/index.php/access-consciousness/access-Access Bars®