Contact

CORONA VIRUS

Ik neem de richtlijnen van het RIVM serieus, daarom zijn er geen therapie sessies of Bars sessies mogelijk. Mijn praktijk sluit tot nader order. Ik neem voorzorgen voor mijn cliënten en voor mezelf.
Wanneer ik therapie geef of een Bars sessie is het niet mogelijk om verder weg te blijven dan de geadviseerde afstand door het RIVM. Ook al neem ik alle maatregelen zoals handen wassen ed mijn materialen kunnen wel besmet zijn. Ik kan penselen, klei ed niet zo schoonmaken dat zij voor de volgende cliënt schoon genoeg zijn.
Wil je met me sparren via skype? Dat is wel mogelijk.
Mijn cliënten zijn ingelicht. Mocht je meer informatie willen en een afspraak willen maken? Dan doen we dat via Skype.

Hartegroet,
Conny💖

 

Kunstzinnig therapeute Conny Stevens-Kannekens B AT

Mendelssohnstraat 36

5144GG Waalwijk

Tel. 06-24700231
Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Telefonisch spreekuur tussen 17.00 en 18.00 uur (ook voor andere vragen), je hebt dan de meeste kans om me aan de telefoon te krijgen. 

Parkeren is mogelijk op de Taxandriaweg naast het nieuwe gemeentehuis, de eerste twee uren zijn gratis. Daarna het bruggetje over, links afslaan, bij de Hooisteeg rechts afslaan. La Coquille zit op nr. 2, het laatste atelier voor de Grotestraat. 

De praktijk is geopend op

Maandag Gesloten
Dinsdag 9.30-17.00 uur
Woensdag 9.30-17.00 uur
Donderdag 9.30-17.00 uur
Vrijdag gesloten
Zaterdag gesloten 

Op zaterdag worden cursussen, bijscholingen, workshop en Classes gegeven. De zaterdag is niet beschikbaar voor consulten.


In verband met vakantie gesloten van 19 december tot en met 6 januari.

 

Wil je eerst meer weten?

Maak dan een kosteloze en vrijblijvende afspraak van ca 1/2 uur. U kunt dan alle vragen stellen die u wilt.

 

Let op!!! Wilt u meer weten over de mogelijkheden in La Coquille kunt u tijdens openingstijden binnen lopen of telefonisch contact opnemen. Houdt u er wel rekening mee dat tijdens de openingstijden ook therapie en begeleiding wordt gegeven. Dan is de deur gesloten omdat iedereen het prettig vindt om niet gestoord te worden. Indien u de deur gesloten vindt, wordt u vriendelijk verzocht om op een ander tijdstip terug te komen en te kijken of de deur dan open is. 

Ook voor mensen met alleen een basisverzekering zijn er mogelijkheden, zie coulanceregeling.

Ik ben geregistreerd bij:

NVAZ en NVKToag met nr.712
BTWnr:  NL001356630B84                                                                                                                                                                                                                          Mijn persoonlijk AGB code is nr. 90034249  en voor mijn praktijk 9013227
KvK: nr. 18087760

 

Coulanceregeling

In sommige gevallen vergoeden zorgverzekeraars op basis van een individuele coulanceregeling. Op verzoek kan er een coulanceverzoek worden opgesteld. Ook werkgevers zijn soms bereid om een deel van de kosten op zich te nemen.

 

Ouderlijk gezag:

Bij gezamenlijk gezag dient de ouder die het/de kind(eren) voor observatie, dan wel behandeling bij mij aanmeldt, de andere ouder hiervan in kennis te stellen dan wel te informeren. Dit is een wettelijke verplichting, dit met uitzondering van situaties waarin de veiligheid van het/de kind (eren) gevaar loopt. Ik ben niet verantwoordelijk voor het informeren van de andere ouder. U kunt wel ieder afzonderlijk een afspraak met mij maken om de dingen door te spreken.