Bijscholing Incarnatie reeks

Deze bijscholing is bedoeld voor kunstzinnig en beeldend therapeuten die onder andere werken met mensen die:

- depressief zijn

- een bi-polaire stoornis hebben

- dissociatieve klachten hebben

- burn out zijn

- anorexia nervosa

- colitis ulcerosa

- anemie

- epilepsie

- angsten

- en overal waar klachten zijn die samen hangen met moeite hebben met incarneren of aarden

Deze reeks wordt met houtskool en/of pastelkrijt gemaakt. De reeks werkt aardend en incarnerend. Je gaat van niets naar een gedetailleerd beeld.

In 4 weken tijd maken we 12 werken. Deze werken zorgen voor meer incarnatie in het lijf: van astraal, ether naar fysiek (materie). Je start met niets al aftastend, warmte en zonder materie. In de volgende werken wordt de materie steeds tastbaarder en duidelijker, je zakt daarbij in je lijf. Het laatste werk dat je maakt is waar je vanuit je lijf naar buiten kijkt.

 

            

Je ervaart wat het werken op deze manier met je doet en ik vertel kort iets over de reeks, wanneer zet je hem in, voor wie is deze reeks bedoeld, etc. Let op!! De nadruk in deze cursus ligt op het praktische en de ervaring.

De cursus in oktober en november wordt on-line gegeven. De nieuwe cursus wordt fysiek in Waalwijk gegeven

Inbegrepen: alle materialen, reader, koffie en thee.

Kosten: €400,00 incl Btw

Data:  Er zijn nog geen nieuwe dat beschikbaar. Wil je graag aan deze cursus meedoen? Stuur dan een berichtje en we kijken samen naar data.

Maak €400,00 over op NL83 KNAB 0256 1406 85  tnv. La Coquille en stuur daarna een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je gegevens: naam cursus, naam,adres, eventueel bedrijfsgegevens,telefoonnummer. Na ontvangst stuur ik je de nota.

Geaccrediteerd met 24 punten door de NVKT.