Healy in mijn praktijk

In mijn praktijk:

Sinds september 2020 heb ik de Healy tot mijn beschikking om mee te behandelen.Je kunt een afspraak maken om er kennis mee te maken of om je te laten uit lezen. Ik maak dan met de Healy een analyse welke behandeling het beste bij je past. Ik kan dat doen bij de chakra's, homeopathische middelen, aminozuren, Schuessler zouten  of welk programma het beste bij je past door te kiezen uit een programmagroep of aan de hand van je klachten kiezen voor een pijn verlichtingsprogramma. Er is ook de mogelijkheid om een aura analyse te doen.

Na het maken van de analyse kan ik ervoor kiezen om de frequenties naar je te sturen vanuit mijn praktijk terwijl jij gewoon thuis bent of ik kan je in mijn praktijk de frequenties met bandjes aan je door sturen.

De Healy zet ik iedere dag in voor mezelf. Ik heb er al zoveel profijt van gehad. De eerste dag dat ik mijn Healy in huis had kreeg ik een allergische reactie aan mijn oog. Na het aanzetten van mijn Healy trok de allergische reactie weg binnen 5 minuten. ook merk ik dat de pijn in mijn schouder weg aan het trekken is. Dat gebeurt niet 1,2,3... Mijn slaapkwaliteit is verbeterd, er zijn nu nachten bij dat ik doorslaap terwijl ik eerst minsten 2 keer wakker werd. Bij beginnende verkoudheden zet ik de bioenergetische boost aan en voordat het programma ten einde is zijn de klachten al weg.

De Healy is een klein apparaatje dat frequenties naar je lichaam stuurt. Dit kan, afhankelijk van de versie, door bandjes of door trillingen. Op je telefoon heb je dan een app nodig: hier staan alle programmagroepen op van de versie die je hebt.

De Resonance is een aparte versie en heeft ook een aparte app: een analyse app.

Er zijn vier versies: Healy Gold, Healy Holstic Health, Healy Health Plus en Resonance: